OVER ONS

Timmerbedrijf Osman is een bedrijf dat al sinds 1993 actief is vanuit de zelfde werkplaats in Utrecht als waar het allemaal begon.

We zijn er trots op dat we al zo lang kwaliteit kunnen leveren aan particulieren, maar ook aan bedrijven en aannemers. Vanuit onze houthandel leveren we onder andere kozijnen, ramen, deuren, erkers en dakkapellen en ons enthousiaste team van vakmensen staat altijd klaar om mee te denken en een passende oplossing te vinden.

Omdat onze werkplaats midden in een woonwijk staat zal je bij ons een gezellige, open en huiselijke sfeer aantreffen en dat zie je terug in onze producten. Met een kozijn of dakkapel van Osman haal je iets unieks en huis en hier zijn vele van onze vaste klanten het al jaren mee eens.

    Maatwerk ramen
    maatwerk kozijnen
    maatwerk deuren
    maatwerk dakkapellen

ONZE GESCHIEDENIS

Als timmerbedrijf zijn we trots op de ontwikkelingen die we tot nu toe hebben doorgemaakt. We zijn begonnen in 1993 en hebben ons eerst voornamelijk gericht op kleine projecten. Vandaag de dag is ons team uitgebreid, maar stralen we nog steeds dezelfde vertrouwdheid en warmte uit als toen we net begonnen. En ook al zijn ons team en onze houthandel uitgebreid en voeren we nu ook regelmatig grotere opdrachten uit, Timmerbedrijf Osman blijft een traditionele kozijnenboer in hart en nieren.

GEEN VERZOEK TE VREEMD VOOR ONZE HOUTHANDEL

Als je op zoek bent naar een timmerbedrijf met passie en met toewijding, dan ben je bij Osman aan het juiste adres. We staan er namelijk bekend om weinig verzoeken en uitdagingen uit de weg te gaan. Omdat we werken met FSC getest meranti hardhout kun je er zeker van zijn dat onze producten duurzaam en sterk zijn. Heb jij een op maat gemaakt kozijn nodig, ben je bezig met een restauratie en wil je trouw blijven aan de stijl van het huis of wil je een unieke erker laten plaatsen bij een nieuwbouwwoning? Wij hebben de ervaring, de kennis en de vaardigheden om jouw wensen realiteit te maken.

Altijd beschikbaar

onze locatie is altijd open voor bezoekers, met 24/7 videobewaking bij alle objecten

Eerlijke prijzen

u kunt er 100% zeker van zijn dat het precies op tijd wordt geleverd, binnen de ingestelde budgetlimieten

Ervaren Timmerlieden

We hebben een team van specialisten die in staat zijn om het resultaat te maximaliseren en de projecten te leveren

Beste aanbiedingen

Alle aspecten van de activiteiten zijn transparant en duidelijk voor klanten en partners