RAMEN

Contact Informatie

Ramen

Wat is er nu mooier dan een woning met ambachtelijk gemaakte hardhouten ramen? Timmerbedrijf Osman is een traditionele kozijnenboer in hart en nieren en wij kunnen ook jouw ramen op maat voor je produceren. Dit doen we voor particulieren en voor aannemers, voor renovatieprojecten en voor nieuwbouw en voor kleine- zowel als grote opdrachten. Met ramen van Osman zal je je woning een unieke uitstraling geven en kun je rekenen op kwaliteit en duurzaamheid.

ramen-maatwerk-osmantimmerbedrijf-utrecht

VERSCHILLENDE SOORTEN RAMEN

Bij Timmerbedrijf Osman begrijpen we dat geen woning hetzelfde is en dat smaken verschillen. Doordat wij door de jaren heen een team van medewerkers hebben opgebouwd met verschillende vaardigheden en specialismen, zijn er weinig ramen die we niet kunnen leveren. Zo kun je bij ons terecht voor vaste ramen, maar ook voor draai- kiepramen, valramen, kiepramen en openslaande ramen. Natuurlijk vallen hier ook de ramen onder die in erkers, dakkapellen en schuifpuien worden geplaatst. Zelfs voor gebogen of getoogde ramen schrikken we niet terug. Neem daarom contact op met ons en wij kunnen je exact vertellen welke soorten ramen en welke combinaties van ramen het beste aansluiten bij jouw woning of project.

KWALITEIT DOOR HET GEHELE RAAM HEEN

Natuurlijk zorgen we er voor dat niet alleen het timmerwerk van uitmuntende kwaliteit is. Onze ramen worden daarom altijd voorzien van kwalitatief glas, van goed hang- en sluitwerk en je krijgt een keuze aan verscheidene ventilatieroosters. Wij gebruiken zelf alleen het beste hout, zoals FSC gekeurd meranti hardhout en passen alleen materialen toe die voldoen aan onze strenge eisen met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit. Heb jij nieuwe ramen nodig, neem dan contact met ons op zodat we dit voor jou kunnen realiseren. Onze medewerkers staan je graag te woord met advies en raad zodat we samen de perfecte ramen kunnen samenstellen voor jouw specifieke project.