SCHUIFPUIEN

Contact Informatie

SCHUIFPUIEN

Met een schuifpui kun je jouw woning van binnen van verse lucht en zeeën van licht voorzien en onze schuifpuien zijn van hoge kwaliteit. We gebruiken alleen FSC gekeurd hardhout dat op een duurzame wijze is geproduceerd en dat jarenlang mee kan gaan. Een houten schuifpui in een woning is direct een aantrekkingspunt en geeft de inwoners de mogelijkheid buiten met binnen te verbinden. Zo kun je altijd genieten van de geuren, kleuren en geluiden uit je tuin en heb je een levend schilderij waar je nooit genoeg van zal krijgen.

schuifpui-osmantimmerbedrijf-utrecht

DE SCHUIFPUIEN VAN TIMMERBEDRIJF OSMAN

Bij Timmerbedrijf Osman hebben we al sinds 1993 ervaring met het ontwerpen, samenstellen en plaatsen van schuifpuien. Bij ons kun je volledig ontzorgd worden en zullen we samen de schuifpui realiseren die jij voor ogen had. Ons team van ervaren vakmensen gaat geen uitdaging uit de weg en zal er zorg voor dragen dat jij een schuifpui krijgt die niet alleen mooi is, maar die ook praktisch en gebruikersvriendelijk is. Om dit te kunnen realiseren besteden we veel aandacht aan kwaliteit, niet alleen van het hout, maar van alle onderdelen in de schuifpui, zoals het glas, het hang- en sluitwerk en het bedieningsmechanisme.

schuifpui-osmantimmerbedrijf-utrecht2

EEN SCHUIFPUI BESTEL JE NIET ZOMAAR

Wij begrijpen dat je niet zomaar overgaat op het aanschaffen van een schuifpui en daarom kunnen we je begeleiden met advies en raad. Neem contact met ons op via onze website of kom langs bij onze werkplaats in Utrecht en we zullen je vrijblijvend kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Je kunt in ieder geval al zeker zijn van een snelle service en een passend prijskaartje, want wij hebben alle machines en al het materieel ter beschikking om direct met jouw schuifpui aan de slag te gaan. En heb je een oude schuifpui die een facelift nodig heeft? Dan kunnen wij deze renoveren en nieuw leven inblazen zodat jij er weer een lange tijd gebruik van kunt maken.