DAKKAPEL

Contact Informatie

DAKKAPEL

Wij kunnen je een op maat gemaakte en kwalitatieve dakkapel aanleveren, die ontworpen, samengesteld en gemaakt wordt door ons en voor een zeer aantrekkelijke prijs kan worden geplaatst. Wij van Timmerbedrijf Osman hebben al tientallen jaren ervaring met houtbewerking en ook dakkapellen maken wij vanuit onze werkplaats in Utrecht met plezier. Vergeet prefab en kies voor een echt unieke houten dakkapel die wij voor je kunnen ontwerpen en realiseren. Onze wachttijden zijn kort, onze prijzen zijn scherp en ook voor het herstellen van een dakkapel draaien we onze handen niet om.

dakkapel-osmantimmerbedrijf-utrecht

EEN DAKKAPEL VAN KWALITEIT

Bij Timmerbedrijf Osman gebruiken we alleen de beste hardhout soorten voor de dakkapellen die we produceren. Deze zijn altijd voorzien van het FSC keurmerk, zodat we zeker weten dat het hout op een duurzame manier wordt gewonnen. Natuurlijk zorgen we er dan tegelijkertijd voor dat alle andere onderdelen ook aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Het isolatieglas zorgt voor een goede isolatiewaarde, het hang- en sluitwerk is voorzien van keurmerken en ook de Duco ventilatieroosters die we gebruiken zijn kwalitatief uitstekend. Met een dakkapel van Timmerbedrijf Osman kun je je zolderkamer transformeren en hier een sfeervolle en luxe ruimte van maken.

dakkapel-maatwerk-utrecht

STEL JE EIGEN DAKKAPEL SAMEN

Omdat wij een op maat gemaakte dakkapel voor je kunnen produceren en plaatsen, kun je met één van onze medewerkers de ideale dakkapel samenstellen. Je geeft zelf aan wat je eisen zijn met betrekking tot de afmetingen, het dak, de kozijnen, de ramen en de extra opties en wij zullen deze realiseren. Neem daarom nu contact op met ons, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Onze ervaren en vakkundige specialisten staan graag voor je klaar met advies en raad.