Erker

Contact Informatie

ERKER

Wil je op een stijlvolle manier een ruimte vergroten, dan kun je ons inschakelen om een erker te laten maken. Wij gebruiken alleen de meest kwalitatieve materialen, maar hanteren gunstige prijzen. Dat kunnen we doen omdat al het materiaal en alle machines in onze werkplaats aanwezig zijn. Wij kunnen jouw erker ontwerpen, samenstellen en plaatsen en jou daarmee volledig ontzorgen. Spreek je vandaag met één van onze medewerkers, dan kun je al heel snel een unieke erker van Timmerbedrijf Osman aan je woning laten plaatsen.

houten-erker-osmantimmerbedrijf-utrecht2

VOOR ELKE WONING EEN ERKER

Met een erker krijg je de kans om jouw woning te vergroten en in waarde te doen stijgen zonder dat je hiervoor met een enorm prijskaartje wordt gepresenteerd. Erkers zag je vooral op oudere gebouwen en dan op een hogere verdieping, maar vandaag de dag worden erkers nog steeds in een verscheidenheid aan situaties geplaatst. Het is een kleine aanbouw die aan de gevel wordt geplaatst, die voorzien is van veel ramen en die je kunt vergelijken met een uitgebouwd venster. En gebruik je Timmerbedrijf Osman om jouw erker te ontwerpen, dan weet je zeker dat alle materialen en alle onderdelen exact overeenkomen met jouw smaak en met onze strenge kwaliteitseisen.

houten-erker-osmantimmerbedrijf-utrecht

EEN OP MAAT GEMAAKTE ERKER VAN KWALITEIT

Bij Timmerbedrijf Osman zal je dus niet te maken krijgen met lange wachttijden en een uit de hand gelopen totaalprijs, maar waar je wel op kunt rekenen is onze garantie van kwaliteit. Niet alleen gebruiken we meranti hardhout voorzien van het FSC keurmerk wat dus lang meegaat en wat duurzaam geproduceerd is, we zorgen er ook voor dat de andere onderdelen kwalitatief uitstekend zijn. Dat betekent dus gekeurd hang- en sluitwerk, goed hoogrendementsglas, effectieve ventilatieroosters en kwalitatieve scharnieren en bedieningsmechanismes. We kunnen je vrijblijvend voorzien van advies en raad en kunnen jouw visie werkelijkheid maken. Neem dus contact met ons op via deze website of kom langs bij onze werkplaats zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.