VENTILATIEROOSTERS

Contact Informatie

VENTILATIEROOSTERS

Timmerbedrijf Osman maakt al sinds 1993 kozijnen, ramen en deuren en wij weten dan ook dat een ventilatierooster niet mag ontbreken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze roosters net zo kwalitatief zijn als de producten waarin we ze plaatsen en dat deze jouw woning constant van verse lucht kunnen voorzien. Ventilatie is erg belangrijk, omdat je dan condensvorming tegen kunt gaan. Daarnaast zullen goed geïsoleerde woningen met kwalitatieve kozijnen en hoogrendementsglas veel baat hebben bij goede ventilatie. Koop je je kozijnen, ramen, deuren, schuifpui, dakkapel of erker bij Timmerbedrijf Osman, dan is dat een punt waar je je verder geen zorgen meer over hoeft te maken.

duco-ventilatierooster-osman-timmerbedrijf

DUCO VENTILATIEROOSTERS

Voor onze kozijnen en andere producten gebruiken wij alleen materialen en onderdelen van de beste kwaliteit en de ventilatieroosters zijn hierop geen uitzondering. De ventilatieroosters van Duco voldoen aan onze eisen en zullen de lucht in jouw woning op een natuurlijke manier constant kunnen verversen. Duco produceert een aantal zelfregelende ventilatieroosters die niet alleen kunnen ventileren, maar die bijvoorbeeld ook gecombineerd kunnen worden met geluiddemping, brandwerendheid, zonwering en voorverwarming. Er zijn handmatige- en elektronische roosters en roosters speciaal gemaakt voor hoogbouw. Uiteraard kan één van onze medewerkers je uitgebreid inlichten over de mogelijkheden die wij je op het gebied van ventilatie kunnen aanbieden.

isolatieglas-osman-timmerbedrijf

EEN LANGERE LEVENSDUUR MET GOEDE VENTILATIE EN ISOLATIEGLAS

Door goede ventilatieroosters te laten plaatsen zal je niet alleen altijd verse en gezonde lucht kunnen inademen, maar zal je de levensduur van onze kozijnen en andere producten ook kunnen verlengen. Door condensvorming tegen de ramen en het hout geen kans te geven zullen deze veel minder snel beschadigen door vocht. Wij kunnen je helpen aan kwalitatieve, duurzame en praktische producten waarmee je wooncomfort omhoog gaat en jouw woning een unieke uitstraling krijgt. En omdat we al het materieel op voorraad hebben zal je lange wachttijden en hoge prijskaartjes bij ons niet tegenkomen.