DRAAI-FREESWERK

Contact Informatie

DRAAI-FREESWERK

Bij Timmerbedrijf Osman zijn we al jaren actief als houtbewerkers en ook met draai- en freeswerk zijn we bijzonder ervaren. Dat betekent dat we dus een uniek product voor je kunnen produceren en deze exact zo kunnen ontwerpen als jij dit voor ogen hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan een deur met sleuven of kamers, een mooi ontworpen stoelpoot of sierkozijnen met daarin een speciaal ontwerp verwerkt. Door deze technieken toe te passen kunnen we een product creëren dat exact aansluit bij jouw woning, bij jouw smaak en waarvan je zeker weet dat niemand anders het heeft. Dit is ook erg handig voor renovatie- en verbouwprojecten. Bij Timmerbedrijf Osman hebben we de machines en materialen beschikbaar om hier direct mee aan de slag te kunnen gaan.

draai-freeswerk-hout

HET VERSCHIL TUSSEN DRAAI - EN FREESWERK

Draaiwerk en freeswerk zijn twee verschillende manieren waarop wij hout kunnen bewerken. Bij draaiwerk wordt het hout in een machine gedaan waarna het met grote snelheid wordt rondgedraaid. Met verschillende gereedschappen kunnen we dan stukken hout verwijderen waarna een uniek ontwerp overblijft. Dit zie je veel bij tafel- en stoelpoten, bijvoorbeeld, maar ook voor renovatiewerkzaamheden kan deze techniek worden toegepast. Bij freeswerk wordt een stuk hout bewerkt met een draaiend stuk gereedschap waardoor je bijvoorbeeld groeven, gaten, kamers of eilanden kunnen worden aangebracht. Dit zie je veel terug in houten deuren, maar ook in mooi versierde erkers of kozijnen kom je het wel eens tegen.

draai-freeswerk-hout-osmantimmerbedrijf-utrecht

PRODUCTEN DIRECT VANUIT ONZE WERKPLAATS GELEVERD

Onze werkplaats is gesitueerd in een woonwijk in Utrecht waardoor het direct een gezellige en gemoedelijke sfeer uitademt. Deze werkplaats bevat alle materialen, gereedschappen en machines voor het uitvoeren van vakkundig draai- en freeswerk voor jouw specifieke opdracht. Daarom zal je bij ons niet te maken krijgen met lange wachttijden en onrealistisch hoge prijzen, maar weet je wel zeker dat jouw draai- en freeswerk op een specialistische- en vakkundige manier zal worden uitgevoerd. Neem daarom nu contact met ons op, zodat we jouw ideeën realiteit kunnen maken.