KOZIJNEN

Contact Informatie

KOZIJNEN

Mooie houten kozijnen in een woning kunnen nergens mee worden geëvenaard. Hout is natuurlijk, stijlvol, warm en sfeervol en voegt zowel binnen als buiten waarde toe aan een woning. Timmerbedrijf Osman is in hart en nieren een traditionele kozijnenboer en vanuit onze werkplaats in Utrecht leveren we al sinds 1993 kwalitatieve kozijnen aan woningen en andere gebouwen. Of je nu op zoek bent naar een sierframe voor een monumentaal pand, een serie kozijnen voor een nieuwbouwwoning of naar houten kozijnen voor je boerderij, bij ons zal je niet worden teleurgesteld. Herstelwerkzaamheden nemen we ook erg graag aan. En omdat wij alleen kwalitatief hardhout gebruiken, valt het met het onderhoud ervan ook heel erg mee.

HOUTEN KOZIJNEN VAN OSMAN

Onze vakmensen kunnen de houten kozijnen op maat voor je ontwerpen, maken en ook plaatsen. We nemen je het gehele proces uit handen en jij hoeft alleen aan te geven wat je nodig hebt. We maken kozijnen voor vaste ramen, voor draai-kiepramen, voor valramen, voor openslaande ramen, voor gebogen ramen en voor ronde ramen en geen verzoek is ons te gek. Door onze jaren lange ervaring kunnen we je gepast adviseren over de mogelijkheden en het beste bijbehorende plan van aanpak. Zo kunnen we demontabele kozijnen maken voor ingewikkelde projecten, kunnen we sierlijke kozijnen renoveren voor een monumentaal grachtenpand en dit alles zonder lange levertijden en hoge prijskaartjes. Het materieel en de machines zijn allemaal in onze werkplaats voor handen.

EEN KOZIJN IS MEER DAN HOUT ALLEEN

Bij Timmerbedrijf Osman zijn we trots op de kwaliteit die we kunnen leveren en dat houdt niet op bij de kozijnen zelf. We plaatsen ook altijd zeer kwalitatief isolatieglas, zorgen ervoor dat het hang- en sluitwerk veilig is en dat deze van de juiste keurmerken is voorzien en zullen we alleen ventilatieroosters plaatsen die aan onze strenge eisen voldoen. Een kwalitatief kozijn van Osman is tijdloos zal jouw woning ook na tientallen jaren nog steeds verrijken.