DEUREN

Contact Informatie

DEUREN

Mooie deuren kunnen een woning zowel van buiten als van binnen bijzonder goed versieren. Een op maat gemaakte of volledig gerenoveerde voordeur nodigt de bezoeker uit om binnen te komen en zal direct indruk maken op iedereen die ervoor staat. Ook in het interieur kunnen deuren een groot verschil maken. Zo zal een woning met maatgemaakte en kwalitatieve houten deuren direct luxe en stijl uitstralen. Hout is voor deuren een schitterend materiaal wat natuurlijk, organisch en warm is en waarmee een woning er direct verzorgd en uniek uit ziet.

DE DEUREN VAN TIMMERBEDRIJF OSMAN

Bij onze houthandel gebruiken we alleen kwalitatief hardhout dat de juiste keurmerken bevat. Zo weet je zeker dat de bomen die voor het hout gebruikt zijn op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier zijn geveld. Daarnaast zorgen we er ook voor dat niet alleen het houtwerk van uitmuntende kwaliteit is. We gebruiken daarbij alleen materialen die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Dat betekent dat je naast uniekheid ook kwaliteit ontvangt en dat zie je terug in het glas dat we plaatsen en het hang- en sluitwerk dat we toepassen. Of je nu een sterke voordeur nodig hebt, of een deur die binnen moet worden geplaatst, je kunt van Timmerbedrijf Osman vakmanschap en kwaliteit verwachten, in elke situatie.

SOORTEN DEUREN

Uiteraard zijn wij specialist in het vervaardigen van binnendeuren en voordeuren, maar daar houdt het niet bij op. Zo kun je ons bijvoorbeeld ook vragen om je garagedeur voor je te maken, om een tuindeur te ontwerpen of om je achterdeur te leveren. En uiteraard kunnen we deze dan direct ook voor je plaatsen, zodat je van begin tot eind wordt ontzorgd. Heb je oude deuren die gerenoveerd moeten worden? Ook daar hebben we het gereedschap en de kennis voor. Neem daarom contact met ons op via deze website, of kom naar onze houthandel in Utrecht, en bepaal samen met onze geschoolde en ervaren medewerkers hoe we jouw visie realiteit kunnen maken.